Vi har lagt bak oss et innholdsrikt år med flere morsomme opptredener, der ett av høydepunktene var å få være med på åpningen av Vestby Kulturkvartal i september. 🌟

I tillegg til våre faste konserter som Vårsprett og julekonserten på lillejulaften, fikk vi også gleden av å opptre på flere private arrangementer som sommerfester og julebord. Dette var veldig moro, og vi gjør det gjerne flere ganger. Ønsker du å legge en musikalsk tone til ditt arrangement, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt! 🎶

Nå går vi inn i det nye året med spennende planer. Det blir en travel vår med forberedelser til høstens store happening. I september braker det nemlig løs i Vestby Kulturkvartal der vi inviterer til «Puslespillet», en konsertopplevelse som lover å sette sammen brikker av ren musikalsk nytelse. Det blir en begivenhet du ikke vil gå glipp av!

Mer informasjon kommer etterhvert, så hold øyne og øre åpne! 😊

Kategorier: Ukategorisert